19 Ocak 2011 Çarşamba

YORUM YARIŞMASI 1. TUR SONUÇLARI

Biliyorum yaklaşık 1 aydır yorum yazıyorsunuz funda1998 ve StardollWitch. Bazı yorumlarınızda kavga etsenizde yine de sizi uyarmaya çalıştım. Ben sitemdeki üyelerin hepsini ciddiye alırım. Burda kavgalarla sitemin kalitesi düşüyor bu yüzden sitemi önemserim. Ve uyarılarıma rağmen daha da kavga kızışırsa işte o zaman tüm ipler kopar bende... Her neyse öncelikle sonucu görünce ben de çok şaşırdım. 


 Eğer banner yorumlarını saymazsak funda1998 birinci oluyor. Fakat sayarsakta StardollWitch. Ve ayrıca bazı yorumlar uygun olmadığı için funda1998'in yorumlarını silip,spam işaretlemiştim. Onların sayısı ben de 5 olarak gözüküyor. (Spam yorumlar) Fakat silinen yorumlar gözükmüyor. Bu yüzden tam bir sonuca ulaşamadım. Aranızda ya 1,2 yorum farkı var ya da berabere. Birde 20.45'ten sonra gelen yorumlar 1. tura dahil değil ama 2. tura dahil! Yani şimdiden başlayabilirsiniz. Onun süresi 20 Şubat.  Bundan sonra size güvendiğim için inanıyorum ki bundan sonra kavga olmayacak ve yorumlarınızda kötü söz olmayacak. Hiçbirini silmemem gerekiyor çünkü.. O zaman daha net sonucumuz olacak Kazanan kısaca küçük bir farkla ya da berabere oldu. Bu yüzden ödüllerimi size 23 Ocakta vereceğim. Özel tasarımlar da yapacağım. Berabere olduğu için.. 


Bu arada resimler nasıl :) Çok şeker değil mi ;)Unutmayın ben sizi yine de çok seviyorum. Ama fundacım bana dediğin "delirmiş" vb. sözcükler hala aklımda. 








4 yorum:

  1. sana bugün diyecektim ama demdim o delirmiş sözcüğü seni denememdi bakalım ne yapacağını merak etttim ve damlayla sana bi şaka yaptık farkındaysan damla sonunan :) bi işaret koymuştu
    işte sana şaka yaptık ne yapacağını görmek istedim :) yani o gerçek değil sahte bir delirmiş sözcüğüydü

    YanıtlaSil
  2. ama sonuçda ben birinciyim dimi

    YanıtlaSil
  3. tebrik ederim.. asLında son ana kadar yazmayı pLanLıyordum ama işLerim aksi giTTi.. ee ne yapaLım 2. turda da devam diorum =)) Tanıtımımda da yazdığım gibi, her ne olursa olsun, HAYATA GÜLÜMSE !!

    YanıtlaSil
  4. emin ol senden çok gülümsüyorum bunu kötü niyette anlama bide o resimler harikaaa bayıldım benim adımın yazdığı kızın saçları harşka :)

    YanıtlaSil