19 Ocak 2011 Çarşamba

Stardoll Türk Blogcuları

İşte bizim yazarlarımızın son zamanlardaki yazıları...


TEMİZ İNSAN TEMİZ ÇEVRE





Çevre insanların ve diğer canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri ve karşılıklı olarak etkileşim içinde bulundukları, fiziki, biyolojik, sosyal, ekonomik ve kültürel ortam. Yani kısaca canlı varlıkları etkileyen dış tesirlerin tümüne çevre denir Çevre geleceğimiz icin çok önemli katkılarda bulunur Eğer çevremizi kontrol altında tutamazsak, bu bizim için ilerde pişman olunacak bir duruma gelir Yaşam ve çevre birbirlerine bağlı iki önemli yaşam çerçevesidir

* Çöpleri, çöp poşetinin ağzını sıkıca bağladıktan sonra çöp kutusuna atmalıyız
* Yere tükürmemeliyiz
* Ormanları korumalıyız
* Ağaçlara zarar vermemeliyiz
* Çimlerin üzerinde ateş yakmamalıyız
* Hayvanlara zarar vermekten kaçınmalıyız
* Denizleri kirletmemeliyiz * Evcil hayvanlarımızın atıklarını temizlemeliyiz
* Çevremizi sahiplenmeli, değerini ve önemini çocuklarımıza öğretmeli, büyüklerimize de anlatmalıyız
* Enerji tasarrufu kullanmalıyız
* Pis suları sokağa dökmemeliyiz
* Tuvaletimizi(büyük-küçük)dışarıya yapmamalıyız
* Biten Pilleri pil kutusuna atmalıyız
* Piknikten sonra ateşimizi söndürmeliyiz ve asla yerde çop bırakmamalıyız
* Kağıt,teneke,cam,pil gibi geri dönüşümü olan maddeleri geri dönüşüm kutularına atmalıyız


 Böylece çevremizi temiz tutmuş oluruz. Ben de tamamen buna katılıyorum arkadaşlar :)



Ceren.gk'nin güzellik konusunda tavsiyeleri:






iŞTE ME-DOLLÜNÜZÜ MÜKEMMEL GÖSTERECEK PÜF NOKTALARI:) me-dollünüz için buğday ten ve açık renkli bir saç seçtiyseniz eğer en uygun renkler toz pembe, bebek mavisi, gri-mavi, lila, açık mor, açık yeşil ve nane yeşili tonlarında kıyafetler Kaçının! Elektrik mavisi ve koyu kırmızı yüzünüze yakın kullanmanız halinde çok sert bir etki yaratır.yani atkı,fular ve tokalarınızı bu tonlarda kesinlikle kullanmayın
AÇIK TEN-KAHVERENGİ SAÇ En uygun renkler Yeşilin açık tonları ile saman sarısı, kavuniçi, kayısı rengi, mercan ve gri-mavi. Kaçının! Toprak sarısı ve haki -yüzünüze yakın kullanmanız halinde- teninizdeki ışıltıyı alır.
AÇIK TEN-SİYAH SAÇ En uygun renkler Pembe ve mavinin tüm tonları ile mor ve siyah. Kaçının! Kiremit kırmızısı, tunç ve doreli renkler sarı içerdikleri için saç ve ten renginizi donuklaştırır.
BUĞDAY TEN-KAHVERENGİ SAÇ En uygun renkler Kırmızı ve yeşil tonları ile kavuniçi, kiremit rengi, doreli bej, toprak sarısı ve turkuaz. Kaçının!Maviye çalan tonlar, fuşya, duman grisi gibi renkler içlerinde dore tonları barındırmadıkları için saç ve ten renkleriniz için fazla soğuk:)
EVET KIZLAR İŞTE BUNLAR SADECE BİRKAÇ İPUCU.UNUTMAYIN;STARPOİNTİMİZ  NE OLURSA OLSUN GÜZEL VE FARKLI  GÖRÜNMEK BİZİM ELİMİZDE,SİZCE DE BÖYLE DEĞİL Mİ?

Perilice2'nin Yıllar içinde Stardolldaki değişiklikler:





Stardoll,Liisa adlı moda tutkunu bir kadının çizimleriyle ilk temellerini atmış oldu.Liisa ünlülerin kağıt bebeklerini çiziyor ve onları giydiriyordu.2004 yılında oğlunun yardımıyla bir web sitesi açtı ve adını "Paper Doll Heaven" (Kağıt bebek cenneti)koydu. Bu sitede sadece Liisa'nın çizdiği ünlü giydirme oyunları bulunmaktaydı. Paper doll heaven 2006 yılında büyük bir değişime girerek "Stardoll" adını aldı ve Online bir giyim-arkadaşlık sitesi haline geldi.Üye olanlar bir bebeğe sahip oluyor,onu giydiriyor,arkadaşlar ediniyor ve tek odalık evini düzenliyordu.
İşte Stardoll'un İlk Hali!
90 Milyon üyeye ulaştığımız bu günden ne kadar da farklı değil mi?!Stardoll yıllar içinde değişmiş,gelişmiş ve oyuncularına mükemmel bir ortam yaratmış.
-Starplaza denen bir mekan yoktu ve üyeler resimdeki gibi bir yerden giyim alışverişlerini yapıyordu.Şimdiki "OLD" ürünler o zamanlar yeniydi.Stardoll'un ilk zamanlarında bir me-dollu değiştirme olanakları kısıtlıydı.Kapak kızı,sahne talihlisi,albüm talihlisi olmak tamamen şansa bağlıydı ve o zamanlar bir talihli olmak şimdiye göre çok çok kolaydı.Stardoll'un ilk zamanlarında en yüksek starpuana sahip üyeler dergide yayınlanırdı ve bu kişi çoğunlukla Keira-V adlı üye olurdu.Sitenin görünümü farklıydı.Mor Stardoll Planı 2010 sonlarına kadar geçerliydi.Ancak 2010 yılındaki tasarım,ilk baştakinin çok çok gelişmiş şekliydi.Sitenin ilk yıllarında Türkçe dili yoktu.Parti kurma özelliği,Suite Chat ve daha bir çok şey yoktu.Ancak Stardoll'da şimdi istediğimiz her şeyi yapabiliyoruz!
Eski Stardoll hakkında ne düşünüyorsunuz?Hangi değişimlere tanık oldunuz?Nelerin değişmesini ve hangi özelliklerin eklenmesini istersiniz?


3 yorum:

  1. hepsi çok gzl ya hepsinin dedikleri doğru

    YanıtlaSil
  2. bence çok güzel yapmışLar bizde değişik birşeyLer yapabiLiriz =)

    YanıtlaSil
  3. biLgiLer içn hepsine tşk ederiz ♥

    YanıtlaSil