4 Ocak 2011 Salı

Duyuru!

 Arkadaşlar 2 konu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum: İlk olarak bir yorum yarışması düzenliyorum ve bu yaklaşık 1,5 ayda bir hep düzenlenecek. Yani 1. tur, 2. tur şeklinde olacak. Sadece bir kere düzenlenmeyecek. O yüzden şansınızı kaybettiğinizi düşünmeyin. İlk yarışmayı 17 Aralıkta başlattım ve 1 Şubatta bitireceğim. Ve 2. olarakta yorum yarışması olmasa siteme yorum çok az olacak. Emeğe saygı böyle olmamalı. Sitem iyice tanındıktan sonra gerçek bir dergi çıkarmaya karar verdim. Bu yüzden ilk sayımızda konum sadece Hotbuyslar olacak. Aslında bir dergi gibi değil de her ayın hotbuys'u tek tek değerlendireceğim. O da bir dergi oluşturacak. Bu konuda veya genel olarak görüşlerinizi alabilir miyim?

19 yorum:

  1. Bence de canım sen daha fazla saygıyı hakediyorsun bu arada ben SS--CG

    YanıtlaSil
  2. ewet tatlımm katılıorw

    YanıtlaSil
  3. bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D bu arda siten mithis

    YanıtlaSil
  4. bnde katılıorum. bu arada Adsız adlı arkadaşım sen şu anda Türkçeyi katlettiğini biliyor musun? "evet tatlım katılıyorum" demek bu kadar mı zor? lütfen Türkçemizi koruyalım.

    YanıtlaSil
  5. kapa çeneni stardoll sen ne karışıyon dağıtırım yüzünü

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar neler oluyor? Kafam karıştı gerçekten bir sorun mu var?

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. şeydacım benim bir suçum yok. ben sadece bir uyarı yaptım ve funda1998 bana çıkıştı. kavga etmek istemiyorum. bu arada sözüm sana funda1998:

    uyarılarımı çekemiyorsan konuşma. senle kavga edecek değilim, senle uğraşacak da değilim. Türkçemizi bozmak istiyorsan ne halt yersen ye!

    Not: (bu arada ilk önce kendi yüzünü dağıt!)

    YanıtlaSil
  9. mesajımı aldın umarım hanımefendi!

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Bak funda sen çok ağır konuşuyorsun hiç kimsenin kimseye bu kadar ağır konuşma hakkı yok! Kendi siten değil burası. Yaptığın yorumlara dikkat et! Ayrıca şu aranızdaki kavga da sırf bi Barbie elbisesi yüzünden çıktı. Bu kavgaya ben son veriyorum. Eğer böyle yazılmaya devam edilirse yarışmadan diskalifiye olursunuz.Funda arkadaşımsın ama kimseye mal veya karı vb. kelimeler söyleyemezsin. O da benim arkadaşım .. Ve şu 2 yorumunu siliyorum.

    YanıtlaSil
  12. sil banane ben artık yazmam bide ben kari demedimmm sadece mal vardı karı denen bi laf kullanmama çok eziq bi laf buda son yorumumdu

    YanıtlaSil
  13. Ben yalan mı söylüyorum yani? Bu beni ilgilendirmez funda senin kendi sorunun.

    YanıtlaSil
  14. hyr senin soununnnnn artık mesaj yazarken şeyda mı yoksa başkasımı olduğunu bildirçünkü benim şeydam öle şeyler yazmazzz

    YanıtlaSil
  15. bişi yazma cevap vermemmm

    YanıtlaSil
  16. Ben mi ? StardollWitch mi ? Hem bu konu kapanmadı mı ?

    YanıtlaSil
  17. Bu arada burda içinde " apaçi " geçen yorum silinmiş canım. Ben silmedim blogger bazen saçmalayıp spam yorum diye siliyor.

    YanıtlaSil
  18. Kimin yorumu tatlım ? Benim bir yorumum vardı ama vazgeçip sildim.. O olabilir mi? Ve bu arada benim yüzünden kavga ediyorsanız ayak altıda dolaşmayabilirim..

    YanıtlaSil
  19. Yok hayır o değil canım biz barıştık zaten kavga filan yok okey mi :D :)

    YanıtlaSil