6 Ocak 2011 Perşembe

:(

 Arkadaşlar haftaya full sınavım var. Yaklaşık 1 hafta giremeyeceğim. Benim yerime Stardolldan bakacak birisini arıyorum. Güvenebileceğim birisi olmalı. Şu anlık sadece 1 kişiye söylemiştim o da SS--CG ki o ss olmasa da benim kankam onu çooook seviyorum :) O da olabilir. 2 kişi de olur. 

8 yorum:

  1. Tabii ki canım Türkçe'ye de uyarak yapabilirim bu görevi tabii sen de istersen... Bana güvenebilirsin canım senle 1 yıldır kankayız :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de tam yorum gelmiş mi diye baktım canım sana güvenebilirim :)

    YanıtlaSil
  3. cnm bende yapabilirim sonuçda sınıf arkisiyiz 7 yıllık arkiyiz :) ben funda

    YanıtlaSil
  4. :) canım bende yapabilirim bnide tanıyorsun =) ama sen bilirsin nasıl olsa diğerleri senin en iyi arkadaşların öyle değil mi? yine de belki bna verirsin karar seninn...

    YanıtlaSil
  5. Canım öyle birşey yok. Onlar benim en iyi arkadaşlarım değiller, onlardan çok daha fazla sevdiğim arkadaşlarım var ama funda1998 sınıf arkadaşım olduğu için onunla daha çok samimiyim ama yine de bunun yakınlıkla ilgisi yok, ben tanıdığı ve güvendiğim herkese bu görevi verebilirim en yakınlarım bile olmayabilir çünkü önemli olan ne kadar tanıdığım değil, görevini ne kadar iyi yapabileceğidir.

    YanıtlaSil
  6. ne olduuuuuuuuuuuuuuu öle kalırsınmnnn

    YanıtlaSil
  7. Bu lafım ikinizeydi funda! Ve inanamıyorum ya sen StardollWitch gibi olamıyorsun bi türlü. Olayı düzeltmeye çalışıyorum olumlu yanıtı birtek o veriyor. Böyle yaparak ilerleyemezsin. Oysaki sen sınıf arkadaşımsın daha anlayışlı olman gerekirken şu yaptıkların seviyesizliği gösteriyor.

    YanıtlaSil