29 Ocak 2011 Cumartesi

15 Tatil

Arkadaşlar tatilde buraya giremeyebilirim.Fakat  ancak internet kafeye gidebilirim =)O yüzden pek ilgilenemem diye düşünüyorum ;) Zaten yorum felan da yok :P  Herkese iyi tatiller dilerim :)




Aranıyor!

Bu elbiseyi bana uygun fiyata satabilecekler lütfen bana başvursun :) 

Hediyen :)


28 Ocak 2011 Cuma

Şubat 2011 Hotbuys

Ben çok sevdim ya süperler kesin almam lazım :) Karne hediyesi olarak belki olurum =) Bu arada size özel banner yapıyorum :) 5 yorum karşılığında :)





Gerçekleri: (Alıntı)










Artık yorum yazın :)

24 Ocak 2011 Pazartesi

23 Ocak 2011 Pazar

Akrostiş Yapıyorum

Rumuzunu da yazarsanız çok sevinirim eğer içinde w, x ve q harfleri geçmiyorsa rumuzunuza özel akrostiş yapıyorum. :) Bu benimkiler: Ayrıca gerçek adınızla ve rumuzunuzun ikisini birden yapmam için yine 5 yorum gerekiyor. Fakat sadece bir tanesi için tek yorum yeterli o da istediğinizi yazmanız...






Nasıl olmuş? Çalınmaması için resimin üstüne yazdım. Üstüne tıklayın resmin.

23.01.2011 NCG

Çook seviyorum seni :) Benim ziyaretçi defterime yazdığın günü de .. 


Bu arada yorumlar azaldı dikkat! 




Hotbuys Cotton Bag

22 Ocak 2011 Cumartesi

Yeni Site Banneri-Eski Site Banneri

Arkadaşlar sitemiz için yeni bir banner hazırladım. Açıkçası bu sefer baya bir uğraştım. Tahmin bile edemezsiniz. O yüzden bu konuya yorumlar eklemenizi istiyorum :) Fikirlerinizi, görüşlerinizi almak istiyorum. Gerçekten bu sefer hiçte kolay olmadı :)



(Büyük hali için üstüne tıklayın)

Yeni Site Bannerimiz :)


Bir süreliğine sitemin resmini kaldırdım. Yeni birtane tasarlayacağım da... Bu da sizler  için bir örnek :)Ayrıca bu yaptığım tasarımları koyuyorum fakat bulanık gözüküyor. Bu sorunu düzeltmeye çalışacağım ama şimdilik bannerimiz olmayacak.

Fudge Ocak Hotbuys

Alamadım ya :( Bence fiyatı biraz pahalı ama para olduktan sonra harcamaya değer ;)

19 Ocak 2011 Çarşamba

Albüm Değişikliği

Harika! Artık parti fotoğrafları konulabiliyor. Her sayfaya koyarım ss olunca ;) Stardoll yeniliklerine bayılıyorum :)



YORUM YARIŞMASI 1. TUR SONUÇLARI

Biliyorum yaklaşık 1 aydır yorum yazıyorsunuz funda1998 ve StardollWitch. Bazı yorumlarınızda kavga etsenizde yine de sizi uyarmaya çalıştım. Ben sitemdeki üyelerin hepsini ciddiye alırım. Burda kavgalarla sitemin kalitesi düşüyor bu yüzden sitemi önemserim. Ve uyarılarıma rağmen daha da kavga kızışırsa işte o zaman tüm ipler kopar bende... Her neyse öncelikle sonucu görünce ben de çok şaşırdım. 


 Eğer banner yorumlarını saymazsak funda1998 birinci oluyor. Fakat sayarsakta StardollWitch. Ve ayrıca bazı yorumlar uygun olmadığı için funda1998'in yorumlarını silip,spam işaretlemiştim. Onların sayısı ben de 5 olarak gözüküyor. (Spam yorumlar) Fakat silinen yorumlar gözükmüyor. Bu yüzden tam bir sonuca ulaşamadım. Aranızda ya 1,2 yorum farkı var ya da berabere. Birde 20.45'ten sonra gelen yorumlar 1. tura dahil değil ama 2. tura dahil! Yani şimdiden başlayabilirsiniz. Onun süresi 20 Şubat.  Bundan sonra size güvendiğim için inanıyorum ki bundan sonra kavga olmayacak ve yorumlarınızda kötü söz olmayacak. Hiçbirini silmemem gerekiyor çünkü.. O zaman daha net sonucumuz olacak Kazanan kısaca küçük bir farkla ya da berabere oldu. Bu yüzden ödüllerimi size 23 Ocakta vereceğim. Özel tasarımlar da yapacağım. Berabere olduğu için.. 


Bu arada resimler nasıl :) Çok şeker değil mi ;)Unutmayın ben sizi yine de çok seviyorum. Ama fundacım bana dediğin "delirmiş" vb. sözcükler hala aklımda. 








NCG : 19 OCAK 2011

Bugünün NCG'si Miss Stardoll World birincimiz :) Aslında covergirl olsa daha iyiydi :) Her neyse yine de albüm birincisi de olmuştu daha önceden. Bu kadar başarı olur mu kıskanıyorum ama felan :D Bu arada 1. tur yorum yarışması sonuçları 20.45'te açıklanacak. 2. turda da katılın lütfen :) Onun ödülleri daha da güzel olacak ve eğer ss olursam 2 tane ss hediyesi göndereceğim (Toplam 8 stardollarlık hediye) Bu arada katılmak isteyenler de yine yorum yazsın. Ve katılan herkese de 5/5 oy :)



Balenciaga,Vanessa Minnillo, Stella McCartney, Suno ve Rodarte kıyafetleri

 Balenciaga kıyafet
 Stella McCartney elbise
 Suno elbise
Rodarte kıyafet

Vanessa Minnillo