31 Aralık 2010 Cuma

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Yeni yılda daha fazla yorum almak dileğiyle ;  daha fazla kazanmak ve sağlıklı,başarılı,huzurlu bir yıl geçirmenizi dilerim. Bu arada sizlerden fikir alacağım. Sizler için 4 tane banner tasarladım yeni yıl için, bunlardan en çok beğendiğinizin numarasını yorumla yazar mısınız?


1. 


2.

3.

4.

Birebir ben tasarladım ve oldukça uğraştım lütfen emeğe saygı 2 kelime elinizi yorupta yorum yazmak artık o kadar zor değil! 


Stardollda En Yeni: MSW

  Bugünün en yenisi MSW öncelikle orda Perilice2'yi görmek harika bir duyguydu :) 




30 Aralık 2010 Perşembe

Böyle Devam

 Arkadaşlar şu aralar bazaarımda satışlar arttı, fiyatlar düştü.  İstediğiniz kıyafetlerim varsa (Miss Sixty, DKNY, Hotbuys,ELLE vb. hariç) size satabilirim. Ama tabii bazı kıyafetlerim değerli bazılarını satamayadabilirim.En azından sadece bakın, alacağınız ürünler olabilir.



29 Aralık 2010 Çarşamba

Starbazaar

 Arkadaşlar burdan en popüler mağazaları örneğin DKNY, Miss Sixty, ELLE, Antidote, LE gibi mağazalarda fiyatları,renkleri ve markaları belirleyerek karşımıza çıkan ürünleri alabiliyoruz. Yani tek tek starbazaar dolaşmaya gerek yok. Mağazaya tıklayınca bazen karşımıza direk starplaza geliyor ama bazen de Starbazaar iç dekor ya da moda şeklinde görebiliyoruz. Bu bazen kaybolabiliyor, umarım kaybolmaz. Çünkü çok ucuz fiyatlara ürünler aldım. Ve almak istiyorum.


Mosmorum :D

PPQ - Eski ve Yeni


 İlk resim Yeni PPQ 2. Resim ise eski PPQ 

27 Aralık 2010 Pazartesi

En başarılı Erkek (Türkiye)

 Biliyorsunuz aslında stardoll kızlar için olan bir site fakat erkekler de üye olabiliyor. Buna rağmen genelde pek fazla özen göstermiyorlar. Tabii yine de aralarında başarılılar var tabii :) Benim tanıdıklarımdan mister_jordan ve Türk olarakta bence en başarılı erkek EurovisionBoyTR ve işte suitini paylaştım. Diğer odası da 2 sdlik DKNY dolu :) Bu arada ben de DKNY , Hotbuys ya da 2 sdlik Miss Sixty alıp bana 10 sd nin altında fiyata satacak birini arıyorum :)



26 Aralık 2010 Pazar

LE Tasarımları

 Arkadaşlar birçok LE tasarımları var. Yaklaşık ben de 10-15 tane var bugün güzel tasarımlar aldım ve bakın nasılım ?

Güzel Tasarım Örnekleri

 Aklımıza gelen güzel tasarımları olan vardır :) Arada sırada bunları resim ve rumuzlarıyla paylaşacağım. Bugün 1 tane örnek koyuyorum. Sizinde bildikleriniz varsa yorumda ekleyebilirsiniz.Rumuzu miss-matrix 



25 Aralık 2010 Cumartesi

Me-doll

 Me-doll umum şu anki makyajını nasıl değerlendiriyorsunuz? Şimdi değiştireceğim ama merak ediyorum.


Sale!

 Her ayın son günlerine doğru yaklaşık 1 hafta boyunda bazı özel ürünlerde indirim oluyor.    Tingeling, Stardoll, Rio,Fudge,  Fallen Angel, Bisou, Glam'r'us,Evil Panda, ve Specatcular. Şu an az üründe indirim var. Eminim yeni indirimler de gelecektir. İndirim süperstarlar içindir!



Noel Takvimi

Noele az bir süre kaldı. Stardoll eminim güzel hediyeler ve sürprizlerle kutlayacaktır. Bugün artık sonuna doğru yaklaşıyoruz. Şimdiden herkese başarılı,sağlıklı huzurlu bir 2011 yılı dilerim. Merak etmeyin yılbaşında güzel bir şablon yapacağım:) Böyle kutlanmaz... Bugünü kaçırmayın derim! 0 sd.



12 Days Dress














Stardoll Admin

Kulüp!

 Kulübümün şu an 4 tane yöneticisi var. Ve öncelikle ilgilendikleri için teşekkür ediyorum (!) Benim zorlamamla konu açmamanızı bekliyorum. Fakat kulübün batmaması için size söylemem gerekiyor. Bugün sprKitty adlı yöneticime teşekkür ediyorum. İlk defa bir yöneticimiz sahne yaptı. Bunun haricinde Marylily2009 10 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRME! adlı bir konu açmıştı. Katılım az. DESSERTHallowen 2 gün önce Oyun =) adlı bir konu açtı. Yine sprKitty En sevdiğiniz yemek nedir? adlı bir konu açtı. new_divide  Güzellik yarışması düzenliyor. Şu an en çok ilgilenen sprKitty oluyor. Ona ve en azından konu açanlara teşekkürler :) Bu arada en çok konu açana da 5/5 oy vereceğim.Kulüpte konu olarak açacağım 5/5 oy vermeleri için. Yani üye sayısı ne kadar artarsa o kadar iyi :) Bunun dışında yönetici olmadığı halde konu açanlarda var. Onları da yönetici yapma ihtimalim yüksek! Henüz 5. yönetici yok.Ona göre anlamışsınızdır. İşte o sahne =)



2010 Aralık Son Hotbuys

 Aralık ayının daha doğrusu 2010 yılının en son Hotbuys'ını sizler için sitemde de paylaşıyorum. Üstelik bir de benim üstümde göreceksiniz. Ben bugün nerdeyse tüm aralık hotbuyslarını kullanarak ve artı olarakta üstüme şeffaf bir yelekleyim. Umarım beğenirsiniz. Bu arada yorumlarını yazdığı için sofia_1517'ye teşekkür ediyorum. Devamını diliyorum :)




24 Aralık 2010 Cuma

Holiday Dress

 Yenilerini de gün gün ekleyeceğim. Bu elbiselerin fiyatı 25 $ Bazıları güzel ama fiyatı pekte cazip değil.









21 Aralık 2010 Salı

Evlerde Fotoğraf Çekme Özelliği

 Artık evlerde de partilerde olduğu gibi fotoğraf çekip tanıtıma koyabiliyoruz. Ben koydum bile. Bu arada artık partilerde bile oy kullanılabiliniyor. Bu haber ilk kez burda!

Hesabım Çalınmadan Önce ve Sonra

   Arkadaşlar kısa bir süre önce hesabım çalındı. Artık ayrıntılara daha fazla girmek istemiyorum. Blogumu baştan sona 10 dakikada okursunuz zaten daha yeniyim. O zaman herşeyi anlayacaksınız... Bu arada beatiful_kiz58'i şikayet etmeye devam... Ben onu ettim ve stardolldan bir mesaj geldi. Onu yakında yayınlarım. Kulübümde konulara katılım çok az oysaki 214 üyemiz var yani :( Neyse dergi de çıkarıyoruz. Güzellik yarışması da var, yönetici de seçiyoruz. Yani konu koymadın demeyin bak! Değerli kıyafet ve takılarım gittikten sonra bir süre kıyafetlerimi gözden geçirdim ve odamı bir süreliğine kitledim. Şimdi düzeltip tekrar sizlere açtım :) İyi toparladığımı düşünüyorum... Öbür odalarımı da gezerseniz sevinirim...Resimlere tıklayarak daha net düzeyde görebilirsiniz...

İLK RESİM ÖNCEKİ HALİM, İKİNCİ RESİM SONRAKİ HALİM.








                                                                                                                                                                   



                                        


LUXE, SS Saçları ve Perilice2

Yeni LUXE'ler bence müthiş :) Ve ayrıca yeni ss saçları geldi.... Artık bakıyorum da normal üyeler için hiç öyle güzel saç kalmamış. Her neyse bir de başarılarına başarı katan Perilice2 konumuz. :)






19 Aralık 2010 Pazar

Starbazaarım İndirimde

 Artık tüm üyeler starbazaar kullanabiliyor. İşte benim starbazaarım: Girip bir bakın resimde de göreceksiniz. Bu arada 3 tane kulübüm var bu kulüplerden CluBStaRGirL'ün yöneticilerinden DESSERTHallowen'in doğum günüymüş. Onun da doğum gününü en içten dilekleirmle kutluyorum... 


STARBAZAAR'IMI GÖRMEK İÇİN TIKLA!


17 Aralık 2010 Cuma

YORUM YARIŞMASI

  En fazla yorum yazan dergimizde yer alacak! Ve kulübü varsa üye olacağım, evine , albümüne ve sahnesine 5/5 oy verip bir de ziyaretçi defterine güzel bir yorum yazacağım...En önemlisi kulübümde sahnede olacak ve konu açarak onu tebrik edeceğim... Daha ne olsun... Yarışma başladı bakalım!

Stardoll Hediye Kartları

  Stardoll Hediye Kartlarıyla sevdiklerinize yılbaşında güzel bir sürpriz yapın :)Bu arada kulübümde 2. Geleneksel Güzellik Yarışması var, üstelik ödüllü. Ayrıca ankete katılın veya yorum yazın lütfen :) Yakında  sitemde yenilikler olacaktır. Yaklaşık 1 ay sonra ss değilim. Ama yinede burdayım!

Sanalikada ben :)

 Arkadaşlar sanalikada birkaç tane üyeliğim var. Bunlardan birini VİP yapmıştım ve  yaklaşık bir gün sonra bitiyor. Ben de bu sürede sizlere kendimi göstermek istedim. Sizler için biraz turladım :) Ve Sanalika Gazetesi'ni biraz incelemenizi istedim... Başka eşyalarım da vardı ama süreleri bitti :(